Wie zijn wij

Wie zijn wij

S&K Veenstra is een jong en dynamisch bedrijf dat naast het verlenen van een optimale service ook op een klantvriendelijke- en vooruitstrevende wijze aan de weg timmert. Door een optimale communicatie met de klant en een gedegen opgebouwd
netwerk in binnen- en buitenland is S&K in staat om de klant op een juiste wijze te bedienen tegen concurrerende tarieven.

Een flexibele voorraad in combinatie met goede afspraken met de leveranciers, en een goed werkend logistiek systeem kunnen de klanten ook nog eens worden bediend met een gepaste snelheid, waardoor stilstand tot een minimum kan worden beperkt.

Naast de reguliere producten is S&K uitgegroeid tot een gedegen speler in de markt als het gaat om speciale producten en maatwerk. Het inmiddels sterk gegroeide netwerk in Nederland en daarbuiten, geven de klant de mogelijkheid hun probleem snel en naar eigen maatstaven opgelost te zien.

Mede door deze goede contacten en de snelle logistieke lijnen over de weg, door de lucht en over het spoor kan S&K uw industriƫle specials snel en van hoogwaardige kwaliteit op voorraad hebben.

Snelheid in combinatie met kwaliteit zorgen dat S&K er voor u staat !!!