Waterkracht

Waterkracht

Het omgaan met water heeft binnen S&K een tweetal richtingen. Enerzijds de kant van de reiniging met een druk tot circa 300 Bar. Anderzijds de kracht van water die op kan lopen tot 3000 Bar en die de banaming WATERBLAST mee heeft gekregen en door gespecialiseerde bedrijven wordt uitgevoerd onder de hoogste veiligheidsvoorzieningen.

Binnen beide groepen heeft S&K de juiste materialen voorhanden en kan worden voorzien in onderdelen danwel slangen. Wat betreft de WATERBLAST slangen is dit een separaat onderdeel dat vraagt om de nodige certificaten en testfaciliteiten. Dit gebeurt extern en daar is dan ook een korte levertijd voor nodig.

Naast de standaard slangen en koppelingen voor de Reiniging doet S&K ook het nodige onderhoud aan hoge druk reinigers voor de professionele markt. De mogelijkheid wordt geboden om de betreffende machines te laten opnemen in een machinebibliotheek waardoor bij onderhoud direct onderdelen voorhanden zijn en er dus snel en goed de nodige service kan worden uitgevoerd.